View Single Post
Old 06 Feb 2012, 12:48   #3080
imoral
Junior

imoral

Originally Posted by cosmin742000:
Originally Posted by buticut:
Cinemagia nu accepta screenshots, adica pe romaneste, capturi facute cu programe gen VLC. Trebuie sa fie movie stills.

Asta e culmea , uite regulamentul: Pentru fiecare poza acceptata de editorii Cinemagia primesti 1 punct. Pozele trebuie sa aiba o rezolutie de minimum 300x300 pixeli si sa nu prezinte watermark(texte, sigle). NU vor fi punctate contributiile la galeriile actorilor si filmelor care au mai mult de 30 poze. NU vor fi acceptate poze cu secvente din filme adaugate la galeriile actorilor sau poze cu actori adaugate la galeriile filmelor! Nu vor fi acceptate poze cu cu chenare sau margini. Nu vor fi acceptate poze de grup adaugate galeriile actorilor. Pentru adaugarea de poze care nu respecta aceste cerinte se vor primi penalizari in puncte.
Unde scrie de screenshoots?Cum sa nu fie voie cu screenshoots? De unde sa se ia pozele atunci? De pe net? Sa le muti de pe un site pe altul?Mie si asa mi se pare o masura absurda sa nu se trimita poze cu actori din filme , dar probabil , ca sunt multi care nu stiu sa prinda un prim-plan pe un actor intr-un film , altfel nu imi explic aceasta masura .Nu-i nimic , cei care pun poze cu actori ( eu nu) le iau de pe google si le trantesc pe cinemagia, sau poate se duc personal sa fotografieze actorul , mai stii?

Pai vor ,sa bage orice motiv ca sa nu mai acord puncte si sau legat si de claritatea, pozelor .Acuma si ei, doresc sa ajunga ca si site de dincolo gen Imdb dar nu stiu cate sanse au, mai ales dupa ce se va da legea ACTA sa ii vad eu pe astea care mai pun poze protejate de copyright ce vor face ?

Last edited by imoral : 06 Feb 2012 at 12:52.
imoral is offline   Reply With Quote sendpm.gif