View Single Post
Old 02 Feb 2012, 00:06   #2586
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by iiii:
io am inteles ce zici tu, dar eu daca as fi avut masina, pe viscolul ala nu cred ca as fi condus... mai bine metrou

Cand ai de mers de la Gara de Nord pana pe Sos Pipera sau in Pantelimon(Socului), metroul nu cred ca e o optiune foarte buna...sau poate nu mai stiu eu statiile care, cum, pe unde sunt...

Prefer sa-mi ia masina 13-14% decat sa dardai in statii de autobuz/tramvai.

Originally Posted by Cristina_:
Pana la urma ca este a familiei sau "nefamiliei" tu o conduci. Ce mai conteaza. Practic tu esti "BOSSUL" care umbla cu BMW-ul Glumesc Din curiozitate te intreb BMW-ul are interior piele? Iar despre Cielo inca si acum imi amintesc reclama cand un taur fugea dupa un Cielo intr-o arena. Trebuie sa caut reclama pe Youtube.

Din nou trebuie sa te dezamagesc, dar OO-le cele mai mari din familie nu imi apartin... N-are tapiterie de piele, insa are scaune incalzite...o functie in general insuportabila barbatilor si placuta femeilor

Si totusi oricat de misto ar fi senzatia sa treci de la 75 de cai de pe Cielo la 270 pe BMW, parca tot mai placut e sa conduc linistit "tanculetul" meu cutie automata...in traficul din Bucuresti e ideala!

Iar de reclama...mai degraba imi vine in minte reclama de la Matiz cu Godzila(Micul Gigant) decat cea cu taurul de la Cielo...