View Single Post
Old 31 Jan 2012, 21:02   #3974
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Una din calitatile lui Mertesacker e ca e un fundas corect in sensul ca nu are intrari gen De Jong,Van Bommel,Gattuso sau De Rossi.Intra cel mult la limita si in Bundesliga a avut 5 sezoane fara sa primeasca cartonas galben.Cred ca asta spune multe despre el.
Mie imi place de Bellamy,care in momentul de fata e Van Persie-ul lui Liverpool.
N-am inteles de ce s-a descotorosit Mancini asa de usor de el pentru ca era un jucator foarte util pentru City atunci cand juca.
E adevarat ca are probleme de comportament dar in afara de asta mi se pare un jucator de calitate.
Kenny sa apeleze si la scouteri de acum cand mai vrea sa cumpere jucatori ca mi se pare inacceptabil sa dai aproape 60 de mil pe 2 englezi.Mi se par cei mai supraestimati jucatori pentru ca se cer niste sume astronomice pe ei.E adevarat ca Andy Carroll juca bine la Newcastle dar niciodata in viata lui,nici macar in forma maxima nu ar fi valorat 35 de milioane!!!!
Eu speram ca Suarez sa vina la Arsenal mai demult dar uite ca a ajuns la Liverpool pana la urma desi nu pare sa inscrie la fel de des ca la Ajax,probabil si ca e jucat mai mult ca extrema sau al doilea atacant din ce-am vazut eu.
Ca sa termine ambele in primele 4 e deja de domeniul fantasticului.Ma oftic la maxim ca au stricat fotbalul Chelsea,City,Real,Barca si mai nou PSG prin puterea financiara pe care o au.
A devenit dezgustator cand vezi ca i se ia un interviu unui jucator talentat sau in forma si este intrebat unde ar vrea sa joace iar el raspunde Barca/Real.Toti vor sa ia trofee pe calea usoara.