View Single Post
Old 31 Jan 2012, 17:43   #3971
ghost90
Guru

ghost90

Sincer si eu la suporteri ma gandeam ca au cel mai mult de suferit la chestia asta.Adica faptul ca Arsenal scoate pusti talentati pe banda rulanta e ceva de admirat (de aia comparatia care ai facut-o cu Ajax cred ca e un lucru respectabil,nicidecum in nume de rau,dat fiind faptul ca olandezii au dat unii dintre cei mai mari fotbalisti din istorie) insa tot aceasta munca e in van daca echipa nu scoate rezultate cu adevarat notabile.Chiar nu am inteles nici eu niciodata de ce nu cumpara un Wenger un superjucator,zici ca e mai zgarcit decat Copos.Acuma de voie,de nevoie i-a cumparat pe Gervinho,Mertesacker,Arteta dar niciunul dintre astia,poate cu exceptia neamtului,nu mi se par jucatori de superclasa.Ideea e ca tot mai bine asa,decat sa spargi peste 50 de milioane pe niste gloabe.Chestia cu biletele,cum ca ar fi cele mai scumpe din fotbalul european nu o stiam,desi nu stau acum sa deplang soarta britanicilor,ca nu-i cazul in situatia noastra.Si cum spuneai ca vine cate o echipa cu bani care vrea sa cumpere cutare jucator,stai linistit,ca nu-s toti ca Na$ri,nu-s chiar toti prostituate de lux.
ghost90 is offline   Reply With Quote sendpm.gif