Thread: Oscars 2012
View Single Post
Old 30 Jan 2012, 22:23   #132
buticut
Guru

buticut

Daca e sa ne luam dupa BO, sunt in minoritate, fiindca dintre cele nominalizate, Copacul si Artistul sunt preferatele mele si ele stau cel mai prost la BO . Mai am de vazut Hugo, care are sanse mari sa urce la mine pe podium si Extremely Loud..., insa al doilea nu cred ca ma va impresiona prea tare, looks too sugarish for my taste.

Apropo de SAG-urile de aseara, nu prea ma pricep la seriale, sunt familiarizata cu cateva, dar nu apuc sa vad multe...insa au fost ridicoli. Pana si Betty White a recunoscut oarecum cat de ridicol a fost sa castige DIN NOU pentru un serial la care nu se uita nimeni. Mai, si mie imi place de ea, e simpatica, dar ce e mult strica. Ce sa mai zic de Alec Baldwin care a castigat pentru a 6-a oara consecutiv, cand pentru Steve era ultimul sezon de The Office. BE a luat ensemble-ul si au urcat vreo 30 de persoane pe scena. Steve Buscemi a castigat din nou si si-a cerut scuze in fata fanilor lui Michael Pitt ...
Paul Giamatti a primit un SAG pentru un rol de 10 minute in care doar clipeste - a si lipsit de la premii, probabil neimaginandu-si ca o sa castige si Kate Winslet a castigat tot ce era de castigat. Macar Jessica Lange m-a convins ca intr-adevar premiile erau in direct si ca nu vedeam o reluare de anul trecut. Jeez, parca nici nu s-au mai obosit sa vada ceva. Macar la filme au mai fost niste surprize, pentru mine Dujardin, iar pentru altii Dujardin + Davis. Eu o vedeam ca favorita in categoria ei, dar multi credeau ca Meryl va castiga. O ceremonie cu momente awkward, printre care si discursul HUH? al lui Mary Tyler Moore. Noroc cu aparitia fetelor din Bridesmaids cu al lor Scorsese drinking game si cu Tina Fey care i-a furat bautura lui Buscemi . Make her a host!

Last edited by buticut : 30 Jan 2012 at 22:38.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif