Mare gatire, mare vad ca in weekend! Arata fain si orezul si puiul, desi mi-a placut mai mult orezul lui
Zeno (mai ales ca nu pot sa suport crevetii

, no offence). Cat despre pulpe - arata foarte bine si sunt convinsa ca au fost bune, doar ca eu n-as avea atata rabdare... si nici nu mi-ar fi trecut ideea prin cap. Am mancat o data la Constanta la cineva acasa o chestie interesanta pe care nu am mai vazut-o niciodata nici pana si nici dupa data respectiva: cartofi cruzi rasi, pusi intr-o tigaie cu ulei si spart peste oua ochiuri - cartofii se faceau ca o placinta mare si crocanta - foarte interesant, n-am avut insa curajul sa incerc

.
Am bucatarit si eu si ieri si azi intr-o veselie... Ieri am stat de la 6 la 10 in bucatarie facand asa: foietaj cu mere mumie (da, iara), suc natural de mere, morcovi si portocale, pateuri din foietaj cu sunca si cascaval si aluat de paine (din pacate n-am "dovezi"). Painea n-am mai copt-o aseara fiindca era deja prea tarziu si deja luasem cina, evident. Asa ca am lasat aluatul pana dimineata cand "ciupercase" (sic! - cica exista verbul to mushroom in engleza si nu m-am putut abtine). Asadar duminica dimineata la micul dejun am servit paine proaspat scoasa din cuptor - prima mea paine facuta in cuptor, de altfel. Se va repeta, cu siguranta. Pana acum facusem doar la masina de paine, dar nici din-aia n-am mai facut de vreo 6-7 ani... Se pare insa ca merge si cu manutele-astea-doua sa faci o paine-doua.

Si am si dovezi: