Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 29 Jan 2012, 19:31   #1127
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by zeno.marin:
Sau e cumva o tactica psihologica, cunoscuta de altfel, prin care iti denigrezi propriile realizari (stiid ca sunt peste medie) in ideea ca astfel vei atrage nu consolari ci...laude?
pilotule sinucigas,
initial, n-am bagat inseama mica ta rautate, dar, intre timp, m-am "basicat" si nu din vanitate (ca tine), ci din cauza ca, pur si simplu nu este adevarat. ma astept ca cei care-mi citesc comentariile atasate pozelor mele, sa aprecieze sinceritatea lor. de fiecare data, am cautat sa fiu cat mai realista, mai obiectiva, vizavi de realizarile mele culinare. daca eu le-am apreciat gresit uneori,dandu-mi note mai mici decat altii, a fost fiindca ma asteptam ca produsul final sa fie mult mai bun si invers, alteori, chiar am fost extaziata de ce-am putut sa inventez in timpul desfasurarii procesului tehnologic.
uite, ca sa vezi ca ceea ce am afirmat mai sus este corect, in seara asta pun poze cu membrele inferioare ale unui pui, pe care am avut buna inspiratie, dar proasta pricepere, sa le infofolesc intr-o carapace de cartof fiert. aspectul nu este ceea ce mi-am dorit, se vede ca mulajul n-a luat forma copanului, asa cum trebuia, dar, pot lauda gustul acelei cruste prajite. este bestial.
IMG_5802.JPG
IMG_5803.JPG
IMG_5804.JPG
IMG_5807.JPG
IMG_5808.JPG
tot ce va pot spune si puteti incadra la categoria secrete, este ca am amestecat cele 2-3 linguri de marinata cu cartoful dat prin razatoare.
puteti face marinata cu orice fel de combinatii de ierburi va plac. eu am preferat de data asta asa: tarhon, oregano,piper,boabe de coriandru si suc de la o jumatate de lamaie. toate astea le-am turnat intr-o punga obisnuita, peste copane, impreuna cu 2 linguri de ulei si 2 catei de usturoi pisati. le-am amestecat uniform (punga mi-a permis chestia asta) si le-am tinut 24 de ore in frigider. nu va descriu cum mirosea....
la sfarsit, am avut ideea initiala, de a le servi cu salata verde, rosii si ardei, dar, m-am razgandit rapid. am dat fuguta la camara si am cotrobait in borcanasul cu muraturi...
vedeti daca-am fost furnicuta si nu ca pilotul, greieras?

Last edited by rvn : 29 Jan 2012 at 20:58.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif