Originally Posted by iiii:
crinel, daca in 3-4 Malaga o sa mai bage bani, o sa se ridice, ia campionatu in spania, o sa joace bine, super jucatori, o sa ti cu Malaga?
eu am cunoscut multi " suporteri " ai barcelonei, care tin cu barca de 2-3 ani, si care mi-au recunoscut ca iniante au tinut cu realu...
asa ca barca e o echipa de moment, care joaca intr-un campionat unde dupa mine, sanse la castigarea trofeului au numai 2 echipe. barca si real. restul sunt de umplutura.
|
Tin cu Barca din perioada Ronaldinho care juca un fotbal foarte bun, dar nici pe departe cum joaca Barca de azi. Si sa stii ca de atunci pana in perioada de cand a inceput sa joace ce joaca azi, Barca a pierdut 2 campionate (unul aproape tragic, iar in celalat a iesit pe 3) si inca tin cu Barca.
Eram candva un fan infocat al Stelei, dar acum ma mai uit la fotbal doar pt Barca si Romania.
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Crin3l,citeste articolul care l-am postat mai sus si o sa intelegi de ce am ceva cu Barca.Intradevar joaca un fotbal de 5 stele si e considerata cea mai buna echipa din lume/istorie, dar de ce au nevoie de simulari daca sunt cei mai buni?Uita-te la ei,meci de meci la cea mai mica atingere cad ca mustele dupa ce-ai dat cu insecticid.Cum am mai spus,daca stau sa ma iau dupa motto-ul lor "Mes que un club" au dreptate.Barca e mai mult decat un club,e o scoala de actorie.
Pot sa respect echipa pana la un anumit punct dar sunt niste trisori lipsiti de fair-play, iar asta le pateaza reputatia.
|
Ai 90% dreptate.
Dar totusi, trebuie sa ne gandim ca jucatorii Barcei in cea mai mare parte, ca majoritatea fotbalistilor sunt niste oameni destul de limitati care daca vad ca majoritatea joaca asa, ei de ce sa nu o faca? Vreau sa spun ca nu toti inteleg ce inseamna "Mes que un club" = 10%.