Originally Posted by rvn:
si daca tot m-am pus pe gatit,am incropit ceva si pentru Bruno (mai mult). felu' 2, o tocana care in mintea mea trebuia sa fie gulas. in fine..a iesit ceva comestibil, din moment ce cainele inca traieste.
Attachment 1743
|
Nu pot sa zic decat atat: happy, happy dog!!!

Si eu mai gateam pt Vaya, dar nici chiar asa...Oricum nu mai gatesc special pentru caine fiindca primeste ea destul din mancarea ce ramane de la noi.
Si ciorba arata foarte bine. Mie mi-e cam frica sa fac ciorba de perisoare fiindca de cateva ori mi s-au imprastiat prin ciorba

. Dar si eu am facut o ciorba de legume cu carnita de porc; si mie imi place sa pun multe legume si verdeturi doar ca eu nu prea pun des bors - in Banat nu se obisnuieste asa des si nu sunt obisnuita sa cumpar, nu ca nu imi place cu bors. Eu am mereu felul 1 la masa - fie ciorba, fie supa; am o problema insa cu mofturosii din familie - in primul rand sotul meu si fiica-mea a mare (a mica mai mult se ia dupa ei). Astfel ca am o regula - o data fac ce le place lor - adica supa de pui cu galuste sau taitei sau ciorba de fasole sau supa de rosii (inchipuiti-va ca doar atat le place la felul !

) si data urmatoare face ceva ce imi place mie, dar mananca si ei - ciorbe de legume, supe de legume, supe creme de legume... Ciorba de burta nu pot sa fac decat atunci cand vine socru-meu din Germania fiindca altfel ar trebui sa consum eu toata oala... ; iar ciorba de pui a la grec mi-au interzis-o complet. Oricum - bine ca am impus regula asta de o data eu, o data voi fiindca asa mai bag si niste legume in burtile mofturosilor!!