in seara aceasta, pentru a cina, am repetat partial meniul de-aseara, in sensul ca, am repetat prepararea rapida a salatei care se vede in imaginea de mai sus..
e buna, e foarte...foarte buna. papilele mele gustative nu se mai saturau..
in timp ce mancam, ma si gandeam sa intru aici si sa va indemn si pe voi sa-i incercati gustul, pentru nu veti avea cu siguranta ce sa regretati. daca va ganditi deja la motive sau scuze pe care sa le invocati pentru a sovai sa va apucati de treaba, sa stiti ca orice argument in cazul acesta este de prisos.
parerea mea este ca, aceasta salata,pe langa faptul ca are o combinatie interesanta, este frumos colorata(deja salivezi cand o vezi) si relativ ieftina.
nu va costa mai mult decat cel mai ieftin meniu servit la unul din binecunoscutele lanturi de fast-food-uri. si este incomparabil de bun gustul ei cu gustul acelor bucati de carne congelata, incalzite rapid si zolite cu maioneza si alte sosuri care contin numai chimicale.
salata asta, servita langa o bucatica de friptura de vita la gratar, poate constitui masa principala ideala pentru o persoana activa care nu neglijeaza regimul alimentar.
cred ca oricine, oricat de ocupat ar fi sau oricat de nepriceput in bucatarie, are in dotare un cutit si doua maini cu care sa taie legumele.luati chestia asta, ca 10 minute de relaxare. nu va ia mai mult, iar la final aveti in farfurie, o minunata cina preparata chiar de voi si cum va spuneam, mult mai sanatoasa decat orice meniu fastfudian.
nu v-am tinut predica asta cu iz sfatos in ideea de a va impune ceva, ca nu sunt nicidecum mama voastra, dar, cred ca, am putea discuta aici, mult mai mult de-aici incolo si despre nutritie, ca pricipal motor al supravieturii noastre zilnice.
poate dl.doctor in devenire va arunca un ochi si pe-aci si ma astept s-o faca si alte persoane avizate. sunt absolut convinsa ca o discutie interesanta se poate isca si aici, chiar daca cei mai multi care ar putea s-o sustina, sunt focalizati doar pe turneul de film...
astept parerea voastra...
Last edited by rvn : 23 Jan 2012 at 18:24.
|