View Single Post
Old 21 Jan 2012, 13:28   #62
SakuraBlack90
Junior

SakuraBlack90

Originally Posted by Chambord:
A propos de unguri, nu vreau sa pun paie pe foc si sunt contra generalizarii ca toti ungurii trebuie luati la pl, dar s-a mai luat vreo masura cu idiotii aia din echipa nationala de hochei (juniori) a Romaniei care au cantat imnul Ungariei si l-au batut pe singurul etnic roman din echipa ? Pe moaca alora merita scris ceva cu spray-ul, nu pe o statuie.

Trebuiau lasati in Ungaria daca tot isi iubesc tara asa de mult . Iar pentru ceilalti patrioti sa facem cheta sa le dam si lor bilete gratuite de avion spre Budapesta .
Sa nu incepeti iar ca aberez . Francezii asa fac cu tiganii "nostrii" si UE nu este impotriva . Ei nu accepta decat sclavi si slugi(cazul meu) in UE .
Am un "prieten"(sper sa nu intre pe acest forum) care chiar vrea cetatenie si s-ar bucura nespus mai ales daca ar primi si un bilet gratuit .

Originally Posted by Cristina_:
Daca tot suntem la subiectul proteste, chiar nimeni nu se sesizeaza impotriva lui Tiriac care macelareste sute de porci mistreti?? De ce nu face acest lucru in alta tara?
Pentru ca Romania este singura tara UE care permitea asta . In plus la noi sunt si mai ieftini ....

Imi place ca toata lumea a inceput sa protesteze impotriva tuturor politicienilor . In sfarsit !!!

EDIT
Observati jos in partea dreapta un protestatar adevarat . Are o perna dar doarme tot in zapada

http://www.flickr.com/photos/7491412...in/photostream

Last edited by SakuraBlack90 : 21 Jan 2012 at 15:11.
SakuraBlack90 is offline   Reply With Quote sendpm.gif