Originally Posted by Chambord:
A propos de unguri, nu vreau sa pun paie pe foc si sunt contra generalizarii ca toti ungurii trebuie luati la pl, dar s-a mai luat vreo masura cu idiotii aia din echipa nationala de hochei (juniori) a Romaniei care au cantat imnul Ungariei si l-au batut pe singurul etnic roman din echipa ? Pe moaca alora merita scris ceva cu spray-ul, nu pe o statuie.
|
Trebuiau lasati in Ungaria daca tot isi iubesc tara asa de mult . Iar pentru ceilalti patrioti sa facem cheta sa le dam si lor bilete gratuite de avion spre Budapesta .
Sa nu incepeti iar ca aberez . Francezii asa fac cu tiganii "nostrii" si UE nu este impotriva . Ei nu accepta decat sclavi si slugi(cazul meu) in UE .
Am un "prieten"(sper sa nu intre pe acest forum) care chiar vrea cetatenie si s-ar bucura nespus mai ales daca ar primi si un bilet gratuit .
Originally Posted by Cristina_:
Daca tot suntem la subiectul proteste, chiar nimeni nu se sesizeaza impotriva lui Tiriac care macelareste sute de porci mistreti?? De ce nu face acest lucru in alta tara?
|
Pentru ca Romania este singura tara UE care permitea asta . In plus la noi sunt si mai ieftini ....
Imi place ca toata lumea a inceput sa protesteze impotriva tuturor politicienilor . In sfarsit !!!
EDIT

Observati jos in partea dreapta un protestatar adevarat . Are o perna dar doarme tot in zapada
http://www.flickr.com/photos/7491412...in/photostream