Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 21 Jan 2012, 12:59   #1077
zeno.marin
Senior

zeno.marin

@MariaMona - Thank you, thank you, thank you! Realitatea e mult mai anosta - imi propusesem sa termin ratiile de prin frigider & congelator inainte sa plec in America. Nu stau mult, dar poate poate reusescsc totusi sa termin ce e prin frigider... Cam greu, dar merita incercat. Secretul e sa nu cumpar altceva... Poate pur si simplu mi-am propus prea mult

@Klaudia - nu e tocmai o reuniune de familie, dar prieteni foarte buni oricum. Pahare de vin... Ai dreptate. Pai nu era tocmai revelion, iar cei doi nu erau foarte pretentiosi, punand in general foarte putin pret pe eleganta. Cu tristete si rusine trebuie sa spun ca inca mai caut niste pahare de vin cu picior inalt. Ca sa fie "tacamul complet", ei bine, trebuie sa cumpar set de pahare - vin alb, apa minerala si vin rosu. Per ansamblu au forme similare, dar proportii si curbe usor diferite.
Drama mea e ca nu prea gasesc pahare care sa imi si placa. Arata grosolan majoritatea. Intre timp am primit un set de pahare de sampanie cu adevarat finute.... Doar ca nu prea am cu cine sa beau sampanie.

@Flavio - Multumesc, ma interesaza orice sfaturi care m-ar putea duce pe noi culmi de progres si civilizatie in materie de cooking... Intrucat intentionez sa experimentez cu noul meu wok, astept sfaturi in materie de condimente si mancaruri chinezesti. Pentru inceput simple. De ex. mi-am propus sa fa noodles... Mi-e doar teama ca nu prea am sa gasesc ce imi trebuie prin supermaket-uri. Ca de comandat ingrediente cu milioane de lei de la magazinele de fitze chiar nu am chef. Aici ma declar bolsevic 100%.

Deci daca fac un abonament la sala pot bea Cola? Hai sa o luam asa: poti face miscare si efort fizic si fara abonament. Doar ca daca iti faci un abonament la sala, ar fi pacat de dragul zgarceniei si a pagubei sa te duci la sala, ca doar la naiba! Doar ai platit-o... Ce e gratis, conduce la delasare. Deci da, un abonament la sala nu e doar pentru snobi. El e deopotriva util celor zgarciti. Si grasi.

Cola nu imi mai place. Nu se compara cu Pepsi de pe vremuri, cel din sticla cu gat rasucit. Nici Pepsiul de pe vremea lui Basescu nu se compara cu cel de pe vremea lui Ceausescu...

Last edited by vave : 21 Jan 2012 at 14:47.
zeno.marin is offline   Reply With Quote sendpm.gif