Originally Posted by rvn:
Originally Posted by Flavio:
si nu trebuie infofolita, ci doar cateva felii taiate subtire. inainte sa o bagi la cuptor pastrezi o cana din marinata ca sa mai torni peste ea in timp ce este la cuptor
|
1.poti pune doar cateva feliute de slanina,sau poti rula carnea slaba si apoi s-o infasori in feliile de costita, dupa care "strangulezi".
2.nu-i nevoie sa opresti din marinata, ci o poti pune pe toata in tava de la inceput,urmand ca, din "gand in gand" sa mai deschizi usa cuptorului si cu o lingura sa iei sos din tava si sa ungi carnea. in felul acesta, devine moale si frageda si imprumuta aroma condimentelor, din plin...
p.s.stiu ca iti place sa punctezi,de-aia mi-am permis...
|
este corect ce ai scris si iti dau dreptate la nr. 1si2, imi place ca iti permiti
din motive legale ma feresc sa invit minore acasa, cu atat mai mult cu cat Cola ingrasa...

[/quote]
te salut si eu cu ocazia asta , cat despre ingrasare pot spune ca le faci un abonament la sala si apoi poti sa torni cu cola peste ele fara frica
"Capitonata" sau nu - "simpla" ta friptura (dupa Flavio) arata mouth-watering!!! Uneori nimic nu se compara cu bucuria lucrurilor simple!

[/quote]
sa inteleg ca nici tie nu ti-a convenit ce am adaugat eu intr-un post