Originally Posted by SakuraBlack90:
|
@anemona: Ai fiert sarmalele in oala aia de pamant ? La aragaz ?
Oala este "emailata" adica luciasa , finisata la interior ?
|
Sakura, le-am fiert in oala de pamint, la cuptor. E emailata in interior dar nu asa mult ca in exterior. Mi s-a spus ca se poate folosi si pe aragaz dar eu n-as folosi-o direct pe flacara, as pune un gratar de fonta daca ar fi cazul.
MariaMona, cintecul e asta
http://www.youtube.com/watch?v=BYQaD2CAi9A Nu stiu de ce sage-ul asta nu mi se pare salvia romaneasca. Ceaiul de salvie nu miroase asa. Si nici cimbrisorul nu-l stiu.
rvn, ti-am zis: "there will be blood"

glumesc, desigur, ma apuca citeodata dorul de ceva traditional dupa ce maninc doar frunze, dupa cum mi se spune. Arata excelent ciulamaua ta, mai ales cu mamaliga si muraturi.
klaudya, nu ma laud, dar fac cozonac foarte bun

toti care au mincat vreodata si au trait s-o spuna, doar asta vroiau sa fac. Greu nu e, dar iti trebuie drojdie buna si citeva ore bune, nu prea poti sa-l faci printre picaturi.