De data asta mincaruri traditionale

sper sa-i placa lui rvn.
Sarmale, nu de porc, de curcan cu mult orez, au iesit excelente, numai ca e chinul naibii sa le rulezi, mai aveam putin si-mi trageam un glonte in cap. E a doua oara in viata cind fac si abia cind am ajuns la impachetat mi-am amintit ca am spus ca nu mai fac niciodata. Intre timp m-am razgindit, se fac relativ usor pentru cit sint de bune si pentru cit te tin in frigider, deci am mincare pentru o saptamina. Am avut pentru ca mai sint doar 2. Da cel mai mult si mai mult imi place oala, anul asta am cumparat-o. Nu stiu ce as mai putea gati in ea.
Et ma piece de rezistence

Reteta n-o pun, sint tone pe net si mi-ar lua prea mult timp, cu toate amanuntele. Doar sfat: mirodeniile: vanilie, rom, coaja de portocala/lamiie il fac mai bun. Rom n-am avut dar am pus din celelalte.
