Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 14 Jan 2012, 03:16   #1012
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
De data asta mincaruri traditionale sper sa-i placa lui rvn.

Sarmale, nu de porc, de curcan cu mult orez, au iesit excelente, numai ca e chinul naibii sa le rulezi, mai aveam putin si-mi trageam un glonte in cap. E a doua oara in viata cind fac si abia cind am ajuns la impachetat mi-am amintit ca am spus ca nu mai fac niciodata. Intre timp m-am razgindit, se fac relativ usor pentru cit sint de bune si pentru cit te tin in frigider, deci am mincare pentru o saptamina. Am avut pentru ca mai sint doar 2. Da cel mai mult si mai mult imi place oala, anul asta am cumparat-o. Nu stiu ce as mai putea gati in ea.



Et ma piece de rezistence Reteta n-o pun, sint tone pe net si mi-ar lua prea mult timp, cu toate amanuntele. Doar sfat: mirodeniile: vanilie, rom, coaja de portocala/lamiie il fac mai bun. Rom n-am avut dar am pus din celelalte.





__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif