View Single Post
Old 13 Jan 2012, 21:07   #424
AndreiStefan
Guru

AndreiStefan

Originally Posted by marcusARCUS:
Sigur ideea e foarte buna,dar conteaza executia mai mult.Cat despre numele actorilor,mi se (pardon) cam rupe,ca eu Inglorious Basterds nu am vazut pentru Brad Pitt,ci pentru Tarantino.Iar Shawshank Redemption,pentru ca e dupa opera scrisa a lui Stephen King.

Bottom Line:
Nu zic sa ti-l tai de pe lista.Imi exprim parerea despre filmul asta.Si surprinderea ca e printre acele filme.

Diversitatea gusturilor nu este un lucru rau...un top 10 format numai din drame si thriller imi da senzatia de ceva platonic...de aceea Eq este cireasa de pe...de la mijlocul tortului

N-am sa fiu ipocrit sa te aprob ca am vazut I.B. si S.R. datorita regizorilor. In afara de ideea filmelor, ce m-a convins sa vad I.B. a fost compozitia intre Christoph Waltz si Brad Pitt cu modul amuzant in care a fost prezentat in trailer, iar la Shawshank Redemption a fost o nimereala...l-am vazut de 2 ori in copilarie, iar apoi mi-am amintit de el prin 2008 in urma unei discutii pe baza subiectului.