Apropo de miros de gatit...
Apartamentul meu in care m-am mutat anul trecut are un balcon destul de mare de 15m patrati. In coltul din dreapta al balconului, vecina de langa are geam la mine in balcon. M-am uitat pe planul casei si bucata de balcon din fata geamului ei, intr-adevar imi apartine si zidul unde ea are geam nu este afisat ca deschidere. Abosult tot mirosul de la ce gateste imi intre mie in casa, pentru ca geamul meu de la bucatarie este langa "al ei".
Am discutat cu ea acum 3 luni, i-am zis sa vorbeasca cu sotul ei si sa-i vand bucata aia din fata geamului, ca sa nu mai fie "discutii". Mi-a spus ca discuta cu el...a trecut 1 luna...2...3...pana la urma imi zice ca ei n-au bani si ca nu o sa cumpere. Am zis...nah...hai sa nu ma grabesc cu inchisul geamului...iar ea, tupeu fantastic...vine sa-mi reproseze ca se aude zgomot la ea in casa de la untitatea exterioara a aerului meu conditionat.
Am acum cateva cheltuieli, dar in februarie/martie ii inchid fara nici o avertizare.