[quote=unleasheD]
Patriarhia Romana este scutita de taxe si impozite ! si mai e si corupta pe deasupra deci inca un motiv sa te intrebi ...what the hell is wrong ?
Wow, Bierica are bani, ce descoperire...
Originally Posted by unleasheD:
John Stuart Mill - Despre Libertate ; vei gasii in aceasta opera toate argumentele care sa iti arate ca femeia este LIBERA .
|
N-am terminat de citit biografia lui Jenna Jameson si ma apuc sa vad ce a scris baiatul asta? nu.
Tu nici macar nu sti ce e inseamna conceptul de libertate. Poate vrei sa spui "neprofesionalism/inegalitate" ?
|
Nu, nu vreau spun. Raman la libertate.
Speram sa iti dai seama dar eu nu am dat citate din mari filosofi ai lumii sau personalitati influente ale vietii mondene.
|
WTF? Si ce vrei acuma? Un premiu? Care-i legatura? Si care ar fi fost problema daca ai fi facut-o?
Tu nici macar nu sti ce e inseamna conceptul de libertate. Poate vrei sa spui "neprofesionalism/inegalitate" ?
eu stimulez colaborarea profesionala la nivel de conducere dintre un barbat si o femeie pentru ca nu vad de ce o femeie nu ar trebuii sa participe la nivel de conducere. In afara de armata (in materie de luat decizii ce vor sacrifica un regiment intreg pentru a salva un oras) femeia , consider eu , este la fel de capabila in a lua decizii cum este si un barbat. Punct
|
Pai, daca impui restrictia de a fi ofiter de rang inalt in armata, nu se poate chema libertate. Deloc. Nu discutam daca este corecta, sau nu, restrictia, nu e libertate.
Si inca ceva. Asta e un exemplu pe care profesorul de Filosofie mi l-a oferit in primul an de facultate legat de subiectul "feministe convinse". "Daca esti intr-un mijloc de transport in comun , tramvai sa zicem . Tu stai pe un scaun care nu e marcat "rezervat" , in picioare langa tine este o femeie la vreo 40-50 de ani care vine de la serviciu cu o geanta destul de grea in mana , ce vei face ? Vei vrea sa ii cedezi locul si ea iti va spune "Nesimtitule , crezi ca am nevoie de ajutorul tau?" sau nu il vei ceda si iti va spune "Nesimtitule , nu ma lasi sa stau pe scaun desi ma vezi ca sunt obosita de la serviciu?!". No offence ladies , e doar un exemplu , ipotetic 
|
Exemplul nu e bun, e chiar prost. Unu, 50 de ani e o varsta, corpul la varsta asta nu mai e cum era la 20. Doi, faptul ca avea o geanta mare si era obosita nu are legatura cu nici o miscare feminista. Si ultimul punct, inlocuieste femeia de 50 de ani cu un barbat de 50 de ani, obosit, cu o geanta mare in brate, care sta langa tine, ce faci acuma? In principiu, ar trebuie sa faci acelasi lucru pe care il faceai si daca era e femeie.