View Single Post
Old 07 Jan 2012, 00:07   #2497
unleasheD
Novice

unleasheD

Originally Posted by rvn:
ha ha ha
zau? dar in fata altarului,au?
cate interdictii au avut femeile de-a lungul timpului si cate mai persista si azi! si asta numai din cauza unor conceptii religioase absurde.
cred ca e timpul sa renuntam la perpetuarea acestor obiceiuri. sunt de-a dreptul penibile.

1)in prezent lupta de emancipare a femeii e un mit pentru ca femeia e ..libera.
Exemplu dau la nivelul unde orice barbat ar fi invidios : Margaret Thatcher a.k.a "Doamna de Fier"
2)conceptiile religioase exista pentru ca omenirea are nevoie de ceva in care sa creada ! Ca unii si-au dat seama ca e o mare cacealma... treaba lor dar nimeni nu e mai presus de lege.
3)perpetuam ... ce?! sa iti bati femeia cand esti beat sau cand ti se scoala tie ? sa o insulti cand ai chef ? sa o pui sa faca lucruri injositoare? Omule.... ala e caracterul barbatului prost si incult NU O INFERIORITATE A FEMEII ! Femeia e perfect libera sa faca ce vrea , ca nu beneficiaza de acces la nivel de conducere in armata asta e partea a doua ; in afara de Ioana D'arc nu prea am auzit de femei razboinice...aaa si Xena ! Nu armata conduce lumea , ci politica din spatele ei (la care participa si femeia ca asa e normal)

Daca tu inca mai crezi in prostiile pe care le-ai scris tu mai sus atunci chiar exista o problema. Nu sunt eu trecut prin viata , nu am masini scumpe sau vile sau ce mama drq mai conteaza astazi dar stiu ca ai mei m-au invatat sa tratez femeia ca pe egalul meu ! Aici recomand opera lui Victor Hugo "Barbatul si Femeia".

Omul pune in practica la maturitate ce a fost invatat si a vrut sa faca in copilarie. Crezi ca femeia e inca asuprita ? Asta doar pentru ca tu ai fost invatat sa crezi asta si asta vei vrea sa faci !

Iubiti-va mult (M. Radu)
unleasheD is offline   Reply With Quote sendpm.gif