View Single Post
Old 31 Dec 2011, 16:41   #20
cosmin742000
Guru
 
cosmin742000
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3,555
Originally Posted by Twinsen:
Iata neaua se asterne usor, afara e frig si a venit momentul sa ne adunam in fata televizorului pentru un usor, relaxant, family-friendly Christmas movie... NOT!!

Rare Exports: A Christmas Tale - Mos Craciun a fost ingropat timp de secole sub un ghetar intr-un munte, dar acum a fost eliberat accidental de o corporatie care facea foraje in zona. In curand sute de reni sunt gasiti sfasiati in apropierea muntelui. Tu ai fost bun sau rau? Amestecul de umor sec/neagru delicios, actiune si horror din Rare Exports e antidotul perfect la dulcegariile cu care suntem bombardati de Cracium. Pana la urma Mos Craciun locuieste in Finlanda, asa ca cine ar fi mai potriviti decat finlandezii sa faca un film despre adevarata lui fire?

The Great Yokai War - Ganditi-va la The Great Yokai War ca si cand ai incerca mancare chinezeasca in loc de sarmale. Yokai sunt creaturi fantastice din mitologia japoneza, iar in filmul asta Takashi Miike arata ce poate sa faca atunci cand are un buget mare la dispozitie. Tema e clasica pentru genul fantasy, un baiat care ajunge sa joace un rol important intr-o lupta epica, dar stilul e departe de cel hollywoodian. Inventivitatea designurilor, actorii excelenti si placerea pura de a se juca a lui Miike merita vazute.

Spider Forest - Asta e un film pentru cei hard-core, care vor sa sufere si de sarbatori. Spider Forest e o impletire unica de horror/thriller si drama psihologica. La fel ca personajul principal plutim mereu la granita intre vis si constient, in cautarea unui sens care pare aproape, dar eludeaza mereu. Dincolo de scenele dure si intense razbate o sensibilitate profund umana a regizorului Il-gon Song, castigator in 1999 a Marelui Premiu a Juriului la Cannes.

In primul rand unde ninge , ca la Focsani au inflorit toti pomii?Apoi din cele 3 filme recomandate am vazut doar Spider Forest , un film horror/thriller si atat , destul de slab in nota obisnuitaa horrorurilor asiatice..Dincolo de scenele nu prea dure si deloc intense nu razbate niciio sensibilitate asta e insa clar.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif