View Single Post
Old 30 Dec 2011, 09:52   #3049
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by linde-mona:
Buna,

Am si eu o nemultumire, sau poate doar o nedumerire. Oamenii de pe aici chiar vor sa va ajute dar in majoritatea cazurilor nici nu ii bagati in seama.
Acum cateva luni am adaugat o multime de fotografii la filme, la actori, postere la filme care nu au, informatii despre filme, despre actori. Din toata munca asta, au fost acceptate vreo 3 poze?! Am stat ore intregi sa caut, sa ajut. Nu este vorba despre acele puncte. Imi place foarte mult site-ul, dar cu o asemenea atitudine stricati tot.

Daca va este greu sa acceptati ajutorul celor din jur pentru ce mai cereti o mana de ajutor. Ori va descurcati singuri, ori o lasati balta.

Stii cum sta treaba pe aici? Unora ca mie sau tie ni se aproba 618 (din peste 50000) poze mie , 3 din nu stiu cate tie , asta ca sa nu mai zic ca am facut peste 300 de ploturi , la peste 600 de filme am bagat genul , durata , cinemagia considerand ca mi-am adus contributia la 87 de filme si "rasplatindu-ma" cu 150 puncte pentru asta. Si eu am zis in nenumarate randuri , ca nu am nevoie de punctele lor , de DVD - urile lor , doar sa imi ia considerare munca pt a ajuta siteul .Curios e ca sunt useri carora li se aproba cate 7000 de poze pe saptamana.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif