View Single Post
Old 23 Dec 2011, 16:54   #2465
aniela07
Guru

aniela07

Romanii innebunesc in supermarket-uri cand vin sarbatorile. Nu stiu de ce capiaza in halul asta. La Carefura-ul de langa mine (unde de obicei bate vantul ca e cumva intr-o zona nelocuita si unde lumea nu prea ajunge) azi erau cozi desi aveau aia deschise vreo 20 de case, tanti din fata mea a facut cumparaturi in valoare de 7 milioane (desi nu am vazut nici un aliment care sa-ti asigure supravietuirea peste week-end decat tone de ciocolata), se plangea ca nu ii mai incap toate alea in carucior (cum naiba o fi ajuns cu ele la casa, nu stiu). Pe tipul din spate (care m-a lasat si sa intru inaintea lui ca nu aveam decat 3 globuri si 2 paini) l-am inteles: avea vreo 12 baxuri de bere si vreo 2 de apa minerala (+maruntisuri de genul lapte, cereale, oua etc.). Nu mai erau plase din alea de rafie eco in tot Carrefour-ul, rafturile se goleau in stil Matrix, cum te intorceai cum era o realitate complet diferita de ce era inainte (in general o realitate mai goala). Am vazut o tanti care si-a luat 3 cosuri impletite mari pentru ca erau 3 la pret de 2. Ce Doamne iarta-ma o fi facand cu ele nu stiu, poate le vindea la iesire la suprapret celor care aflau ca nu mai sunt plase carrefour, eu stiu... Iar la intoarcere la Real era plina trecerea de pietoni cu oameni carand plasme spre statia de autobuz. o fi avand aia cine stie ce reducere la televizoare...
aniela07 is offline   Reply With Quote sendpm.gif