Thread: Trailere
View Single Post
Old 23 Dec 2011, 13:40   #549
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by Federico:
ideea e ca o atitudine serioasa necestia o miza serioasa.
Cine te-a invatat asta maestre? (scuza-mi expressionul) Si in al doilea rand, de unde si pana unde ai tras tu concluzia ca in TDKR nu ar exista o miza serioasa... sau ca in TDK nu a existat o miza serioasa? Cam ce miza vroiai sa identifici ca sa te dea pe spate? Exigenta asta e culmea noii generatii.

Miza tinde spre zero, iar grandilocventa si gravitatea abordarii lui tind catre optul ala rasturnat.
Total fals dar fiecare cu parerea lui... Iti recomand sa te uiti la Von Trier... Baiatul ala o arde la bluff in general.

La polul opus, pe de alta parte, exista indivizi care pun niste probleme cum nu se poate mai serioase si mai mature, insa intr-un ambalaj auto-ironic si frivol (vezi Funny Games, Dogville) si obtin rezultate admirabile. Deci daca e loc acolo pentru asa ceva, e... ridicol sa spui ca, vezi doamne, cum sa bagi umor intr-un film cu Batman.
Incerc sa gasesc sensul a ceea ce vrei sa zici cu treaba asta. Incerc iar sa realizez ce te macina de fapt...

Tarkovski si Angelopulous nu prea baga umor si reusesc totusi - de obicei - sa evite solemnitatea exagerata printr-o atitudine umila. Asa m-a enervat un anumit aer de aroganta la Inception ca abia l-am putut suporta.
Faci niste comparatii intre regizori si ceea ce uneltesc ei de te doare capul... Din ultima propozitie mi-am dat seama ca-ti cam place s-o patezi acolo unde vrei... E trist. E trist pentru universul asta cinematografic (asa cum exista el)... Noroc ca avem putini ca tine care sa rasufle comparatii si idei ridicole... Care sa sparga bariere de logica si de intelegere a unor situatii simple.

@Kriss_Kringle
- Cum sa fie remake frate? Nu vezi ca singura legatura e universul si-atat? De ce nu apelati la Google nu inteleg.

Last edited by rifa : 23 Dec 2011 at 13:42.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif