View Single Post
Old 22 Dec 2011, 09:39   #2453
iiii
cu 4 de i

iiii

aniela fi atenta la faza asta...

acum cateva zile , beau ceva prin vatra , si ma intrep in fata la hanu lu manuq, sa iau N120 , si stau cam 10 minute si vineeeeee. si controlorii erau in masina, cu gecutele pe ei, discutand... si nu am vrut sa mai stau inca 1 h, si am zis sa imi incerc norocul... ma urc!

pleaca mertanu... nu ajungem pana la calea victoriei, tot pe garla eram, cand vin la mine... hopaaaa si le zic simpatic ca am o mica problema... se uita la mine, si imi zice : "lasa-ma sa ghicesc, nu ai bani pe card" si eu ii zic sincer cu un zambet de bautura pe fata : " am doar 0.9 ron " , nu ma crede, ii dau, vede! rade, si se ajeaza aman2 langa mine si imi zice unu : "si sa intelegem ca nici nu ai ceva bani la tine nu? " , evident ca nu aveam, dar tinand cont ca numai eu si cu inca o persoana eram in masina... am inceput sa zicem bancuri politice, am ras pana la mine in drumu taberei, de nu imi venea sa mai cobor din masina... au fost caterinca oamenii, mi-au urat sarbatori fericite, am dat noroc etc...

sa vezi domle ca mai sunt oameni care au caracter