Thread: Trailere
View Single Post
Old 21 Dec 2011, 12:37   #531
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Eu chiar nu-mi dau seama unde vrei sa ajungi.Deci cu cat se ia mai mult in serios,cu atat devine mai ridicol(malign)?Nu stiu cum sa-ti spun, dar tu ai observat ce se intampla cand introduci umorul intr-un film cu Batman?Daca nu,uita-te la cele ale lui Schumacher ca sa intelegi mai bine.Ce ai vrea, sa se foloseasca one linere ca-n Die Hard gen: Yippee-ki-yay, motherfucker?E un film cu eroi,tu intelegi pana la urma conceptul asta?Daca n-ai pus mana pe vreun comic cu Batman,mai ales din cele dupa care s-au bazat filmele(mai mult sau mai putin) atunci iti spun eu atmosfera creata de Nolan se potriveste ca o manusa.Si eu consider costumatia lui Hathaway cam de Halloween Party insa daca te uiti de-a lungul anilor la femeile care au interpretat-o pe Catwoman,o sa observi ca acest costum e un fel de omagiu pentru Lee Meriwether sau Julie Newmar.Si tot la adresa seriozitatii excesive,singurul lucru care il regret e ca Nolan nu l-a pus mai in lumina pe Bruce Wayne,care in Dark Knight e cam secundar ca personaj/acting pe langa ceilalti.Sunt de acord cu faptul ca emotional,personajele lui Nolan nu ating foarte multa profunzime insa e totusi o balanta intre ele si plot care te fac sa uiti de defectul asta.Acestea fiind spuse,daca Hathaway arata asa pe batcycle mai era ridicola?