View Single Post
Old 19 Dec 2011, 15:23   #27
cristi88
Senior

cristi88

Originally Posted by iiii:
stiti ce ma amuz? cristi88 care la topingul despre eutanasiere , era impotriva eutanasieri, ca sunt animale blande, si aici , cand e vb de oameni care au o boala , e de parere ca trebuiesc extirpati, intelegeti ce vreau sa zic?

Ba voi suferiti de mania persecutiei sau sunteti nebuni ?

Unde am scriu eu mah ca oamenii bolnavi de HIV sa fie pusi la zid sau extirpati ?

Tot ce am cerut au fost legi speciale care sa le stabileasca niste drepturi sau sa le ingradeasca anumite activitati sau accesul la joburi care implica un risc mare de infectare pentru alti oameni. E ceva NORMAL !

De aici pana la exterminare si ce plm mai debitati voi e diferenta mare

Originally Posted by Liviu-:
Persoane ca tine ii fac si pe altii sa fie de-a dreptul idioti, le baga tot felul de idei in cap si ii fac paranoici, asa cum s-a intamplat cu vaccinul antigripal.

Bah, deci cine tine la sanatatea si siguranta lui e idiot ? Trebuie sa acceptam ce spune unu ca tine care mai ca zice ''aaa, lasa ca si daca va infectati sunt sanse mici sa muriti si tratamentu e eficient, deci e FOARTE oky ! ''
Lucreaza tu cu ei, ia contact direct cu sangele lor, maninca si bea din mana unuia cu sida, eventual fa si sex cu ei ! Da nu incerca tu mah sa ne bagi in cap rahaturi despre ce e sigur si ce nu ! Doar ca sa te simti tu destept ca faci medicina sau scoala de asistenti sau ce kkt indrugi acolo

Last edited by cristi88 : 19 Dec 2011 at 15:39.
cristi88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif