View Single Post
Old 17 Dec 2011, 21:45   #10
dragonfly_drk
Guru
 
dragonfly_drk
 
Join Date: Aug 2010
Location: Cemetery
Posts: 2,940
As for the record, angajatorul nu are dreptul de a da afară angajatul pe caz de boală decât dacă aceasta pune în pericol sănătatea celorlalţi angajaţi sau clienţilor. Asta unu la mână. Doi, dacă angajatul are o boală cu transmitere uşoară, întâi angajatul are dreptul să se trateze (dacă există tratament) şi abia apoi, dacă boala nu dispare se poate vorbi de concediere. Eu îi sugerez fetei să îşi dea frumos şeful în judecată şi cu banii pe care îi câştigă să trăiască bine în Bahamas o vreme. Cu sau fără SIDA.

Într-un bar e cam greu să transmiţi SIDA. Acuma nah, depinde şi ce bar era... Dar şi dacă era mai deocheat, fraţilor, s-au inventat prezervativele. (bine, accidente de altă natură se pot întâmpla, ce-i drept... da nah, cu puţine măsuri de precauţie se pot evita.) Ah, şi apropo de chestia aia pe care o ziceai cristi, cu purtătorii care în mod voit fac sex neprotejat. Păi, bine frate, dar partenerii au fost atât de tâmpiţi încât să accepte să nu se protejeze? Jeeez, uneori am impresia că trăim în anii 50...

P.S. Pe lângă propunerea lui Paul, eu susţin să îi închidem într-o cuşcă şi pe copiii infectaţi că nah, ei nu au dreptul la copilărie. Eu mi-aş lăsa copilul să se joace cu un infectat. Că doar nu voit a ajuns acolo... desigur, sub supraveghere, dar l-aş lăsa.
__________________
music is created by the space between the notes not the notes themselves.

Last edited by dragonfly_drk : 17 Dec 2011 at 22:00.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif