View Single Post
Old 14 Dec 2011, 13:15   #2408
cristi88
Senior

cristi88

Originally Posted by White1:
Cristi, sa crezi ca o persoana se sinucide "de la prea mult bine" e o idiotenie. Sa va permiteti sa judecati un gest atat de personal ca sinuciderea cuiva (caruia nici macar nu ii cunoasteti adevaratele motive) e nesimtire, dar pot sa pun pariu ca nu sesizati asta.
Un artist (unul autentic) percepe lumea intr-un mod diferit de al nostru. Probabil ca multora nu le place ceea ce vad. De asta consuma alcool, se drogheaza sau ajung la gesturi extreme. Cred ca asta vroia sa zica omudindulap cu trairile interioare deosebite.

Hai ca iti spun eu ce avea ca o tot scuzati atata. Faptu ca baga alcohol in ea la greu si ca avea un pularau mult mai tanar decat ea si faptu ca se imbraca ca o pustoaica de 18 ani cand ea avea aproape 40,fara o familie si o relatie solida, ma indeamna sa cred ca femeia era foarte complexata de varsta si speriata ca nu si-a intemeiat o familie pana acum, ca anii trec si guzganu ala urat de langa ea o poate lasa oricand ptr alta mai tanara. Asa ca proasta a decis sa se scape de ''chinuri'' si de trairile ei de om ''deosebit''

Sanatoasa cred ca era, ciunga nu era, proasta nu, urata nici atat, saraca banuiesc ca nu. Deci dc plm s-a sinucis ?

Da la prea mult bine mah !
cristi88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif