Originally Posted by anaemona:
zeno, tu ai un blog cu retete? despre ce televizor vorbesti?
Eu nu ma omor dupa creveti/carne in general, dar sint extraordinar de usor de gatit si cum nu mai e vara sa pot minca in cea mai mare parte crud, trebuie sa gasesc alte idei. Ce-mi place sa maninc acum sint supele crema, pot minca si de doua ori intr-o zi, compozitia cremoasa iti da asa o senzatie placuta, caldura parca te linisteste si mental, nici nu mai ai nevoie de ciocolata ca sa te simti bine. Si sint nemaipomenit de usor de facut, tot ce ai nevoie e un blender si putina rabdare
klaudya, cum faci salata de ridichii negre? Eu rad sau tai feliute extrem de subtiri apoi pun sare, e delicioasa, mi-ai facut si mie pofta, doar ca trebuie sa merg la cumparaturi si asta n-am chef deloc.
|
Buna seara Anemona!
Scuze pentru intarzierea cu care raspund (uneori intru mai rar pe forum decat gatesc, de unde poti trage concluziile in privinta statisticii)...
Caldura? Ce spui tu acolo?

I am utterly confused: te afli in Romania sau esti plecata din tara, undeva prin California?... In Brasov sunt undeva pe la 0 grade si mai putin chiar.
Ciocolata e un drog si ea, dar prefer alte droguri (legale)
Te referi cumva la blender din ala manual? Din ala am. Totusi in poza ta, crevetii arata ca si cum nu ar fi fost afectati de palele ascutite ale blenderului..
Of of of... Inca sunt in criza de idei... Si cu o gramada de resturi prin frigider...

.