View Single Post
Old 23 Nov 2011, 23:47   #281
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
Originally Posted by Twinsen:
"Prefectura Capitalei a anunţat vineri că 1.468 de persoane au fost muşcate de câini fără stăpân în primele două luni ale anului 2011, conform datelor oferite de Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş prin Centrul Antirabic, dintre aceştia 274 fiind copii."

Deci 1500 de oameni, doar in Bucuresti, doar in primele doua luni ale anului...

Sunt convins ca si copilul tau a fost la fel de intelegator si rational. Precis nu s-a speriat si nu l-a durut. Inteleg ca tu ca mama consideri ca e prioritar sa te gandesti la problemele cainelui, nu la efectul asupra copilului? Care apropo la varsta aia putea sa o pateasca mult mai rau, daca cainele era mai mare sau mai agresiv. Sau daca rana se infecta, ceea ce nu e tocami un risc neglijabil la muscaturi de animale.

Quote:
eu eram cea care intrasem pe teritoriul lui, nu el pe al meu
Aha, pai eu in naivitatea mea consider strazile orasului meu ca fiind teritoriul meu. Adica ultima data cand am verificat oamenii au fost cei care au construit dremuri, cladiri, iluminare publica etc, nu cainii.

Twinsen, eu ti-am cerut experiente personale sau experientele apropiatilor, nu-mi veni cu statistici, de unde stii ca alea sint corecte?

Copilul meu chiar a fost foarte intelegator, s-a speriat putin dar i-a trecut foarte repede, ba chiar cind reactia barbatilor din familie a fost sa omoare ciinele a inceput saracul copil sa plinga si i-au promis ca n-or sa-i faca nimic. Apoi i-am dus cu rindul mincare ciinelui vreo 10 zile, sa fim siguri ca nu era bolnav.

Kriss_Kringle intelege cum e treaba cu teritoriul . Asa cum am mai spus, citeodata sint mai agresivi ciinii cu stapin decit cei de pe strada.
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif