View Single Post
Old 23 Nov 2011, 23:13   #262
anaemona
Guru

anaemona

Twinsen, problemele pe care le pui tu nu sint rezolvabile in sensul in care lasi tu sa se inteleaga. Daca se vor economisi bani vreodata nu se vor duce sa rezolve problemele din alta parte, indiferent ca s-ar economisi de la adaposturile de ciini, curatenia oraselor sau mai stiu eu ce.

Nu vreau sa crezi ca intreb cu rautate, dar as vrea sa stiu, in cei 30 de ani ai tai, din cunostintele tale apropiate, nu ce citesti in ziare sau vezi la TV, cite persoane au fost muscate/atacate de ciini vagabonzi?

Am avut si eu citeva intilniri cu ciini mai fiorosi si recunosc ca mi-a fost frica, odata eram singura, nimeni in zona, un ciine foarte agresiv, dar eu eram cea care intrasem pe teritoriul lui, nu el pe al meu, in final m-a lasat in pace. Eu stiu o singura persoana muscata de un ciine de pe strada, copilul meu cind avea doi ani si jumate, dar catelul era schiop, batut de oameni probabil, a sarit de sub o masina si s-a repezit la cel mai mic si mai la indemina om in cale. In schimb stiu multe cazuri de ciini de curte care au sarit la cunostinte de-ale stapinilor, cu aia ce sa facem?