Originally Posted by Twinsen:
Problema e simpla: nu vreau ca eu, sau prietena mea sau vreun copil sa fim atacati pe strada de un caine. Cred ca e rezonabil sa nu vrei asta.
Un caine nu are nici pe departe inteligenta sau capacitatea de comunicare a unui om. Prin urmare nu poti avea vreo garantie ca nu va reactiona stupid sau agresiv, iar faptele concrete arata ca o si face. Zeci de mii de oameni muscati, dintre care foarte putini jupuiau animale sau le faceau injectii cu soda. Deci e simplu: caini vagabonzi pe strada = risc de atac asupra oamenilor nevinovati. Asta n-o poate contesta nimeni.
Concluzia: cainii vagabonzi trebuie luati de pe strada, pentru a indeparta pericolul. Ce facem cu ei dup-aia? Pai putem sa-i tinem in adaposturi, sa le dam mancare, caldura, lumina, conditii bune de trai. Dar eu prefer sa dau asta oamenilor in principal copii orfani, batrani, bolnavi etc. Daca voi tineti mai mult la caini decat la aceste categorii nu e nici o problema, construiti adaposturi private, din banii vostri personali, nu ai statului. Iata ca pot sa scriu si un post coerent. Yay!! 
|
Coerent,dar plin de baliverne.Nu are rost sa mai dezbat,cred ca m-am facut inteles prin postarea de mai devreme si mai ales nu vreau sa hranesc troll-ul.