Originally Posted by iiii:
cristi, o solutie este si sterilizarea, ai dreptate, dar un caine sterilizat nu poate ataca un om, la fel ca un caine ne sterilizat?
e ca replica din Lord of War, cand lui Nicu Cusca ii zice negrul ala, ca un glont tras dintr-un AK , de un copil de 8 ani, are aceeasi putere ca un glont tras de un om matur.
si faza cu sterilizarea nu rezolva repede problema , in Ro se doreste rezolvarea problemei curand, pentru ca persista de mult timp.
|
Un caine sterilizat este cu mult mai putin agresiv. Da intradevar musca, dar in cele mai multe cazuri musca de frica, instinctiv dezvolta o teama fata de omul care il bate. Si eu am fost muscat de caine cand eram mic, a aparut unul de sub masina si hatz. Asta nu m a facut sa-i urasc si sa dau cu pietre dupa ei. Pentru mine pericolul era altceva, nu bietul maidanez, plus ca sterilizat fiind nu se mai poate inmulti si mor toti intr-un final.
La mine in zona sunt foarte multi caini maidanezi, fiecare haita la un bloc. Stau intr-o zona foarte ''multiculturala'' si fara cainii care latra la orice miscare jumatate din masinile de la bloc ar ramane pe ''butuci'' intr-o singura noapte. Am cunoscut si eu oameni muscati nasol de caini si sincer o meritau. Am fost incercuit intr-o zi de o haita si l-am chemat pe fiecare in parte sa-l mangai. Veneau saracii sa fie mangaiati ca si cum nu au simtit niciodata compasiune.