View Single Post
Old 23 Nov 2011, 16:55   #181
cristi88
Senior

cristi88

Originally Posted by iiii:
cristi, o solutie este si sterilizarea, ai dreptate, dar un caine sterilizat nu poate ataca un om, la fel ca un caine ne sterilizat?
e ca replica din Lord of War, cand lui Nicu Cusca ii zice negrul ala, ca un glont tras dintr-un AK , de un copil de 8 ani, are aceeasi putere ca un glont tras de un om matur.

si faza cu sterilizarea nu rezolva repede problema , in Ro se doreste rezolvarea problemei curand, pentru ca persista de mult timp.

Un caine sterilizat este cu mult mai putin agresiv. Da intradevar musca, dar in cele mai multe cazuri musca de frica, instinctiv dezvolta o teama fata de omul care il bate. Si eu am fost muscat de caine cand eram mic, a aparut unul de sub masina si hatz. Asta nu m a facut sa-i urasc si sa dau cu pietre dupa ei. Pentru mine pericolul era altceva, nu bietul maidanez, plus ca sterilizat fiind nu se mai poate inmulti si mor toti intr-un final.

La mine in zona sunt foarte multi caini maidanezi, fiecare haita la un bloc. Stau intr-o zona foarte ''multiculturala'' si fara cainii care latra la orice miscare jumatate din masinile de la bloc ar ramane pe ''butuci'' intr-o singura noapte. Am cunoscut si eu oameni muscati nasol de caini si sincer o meritau. Am fost incercuit intr-o zi de o haita si l-am chemat pe fiecare in parte sa-l mangai. Veneau saracii sa fie mangaiati ca si cum nu au simtit niciodata compasiune.

Last edited by cristi88 : 23 Nov 2011 at 16:57.
cristi88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif