View Single Post
Old 23 Nov 2011, 15:29   #176
cristi88
Senior

cristi88

Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by cristi88:
Cat despre caini, pana si stramosii nostrii si-au dat seama de utilitatea cainelui si inteligenta lui, asa ca au decis sa-l DOMESTICEASCA, nu sa-l manance.

Care ar fi utilitatea lui? (eu nu vad decat o situatie in care cainele e mai util decat alte animale domestice, iar situatia respectiva nu prea exista la oras) Si la ce mai exact te referi cand zici "inteligenta" lui?

PS: Faci multe afirmatii care te depasesc. Ma refer la generalizarile tale legate de chinezi si alte chestii prin celalalt topic.

PS2: Devine plictisitor aerul de superioritate morala al iubitorilor de animale care se cred niste persoane bune si "mai" umane.

Afirmatii care ma depasesc ? Eu cred ca tu esti depasit de afirmatiile mele. Daca nu ai abilitatea cognitiva de a constata evidentul, inseamna ca tot ce nu iti suna tie bine este generalizare ?

Cat despre utilitatea cainelui, se vede ca nu prea te-ai uitat pe Discovery in copilarie, sa vezi si tu importanta lui pentru om. Era folosit la razboaie, era folosit ca insotitor, paznic, vanator. Cand se ascund criminali prin paduri, cu ce vine politia sa-i caute ? Cand sunt aduse droguri in tara, cu cine vine politia sa verifice masinile ? Daca esti incapabil sa depistezi inteligenta la un simplu caine, atunci cat de capabil esti sa o depistezi la un om ?

Superioritatea morala a oamenilor iubitori de animale este doar falsa ta impresie. Daca ai compasiune pentru oameni implicit ai si pentru animale si vice versa.
cristi88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif