View Single Post
Old 23 Nov 2011, 01:19   #2318
robbiex2
Guru

robbiex2

milanezoo, esti user nou si asta te face si mai prost cu tot cu cei 25 de ani ai tai, aia degeaba si fara folos.Esti un taran badaran vulgar si ma enervezi si te potrivesti cel mai bine pe topicul asta, pentru ca reusesti sa`i enervezi si pe toti ceilalti.Se vede ca este primul tau forum, probabil ti`ai facut cont sa agati gagici dalea bune, bah ! faci dublu post deci clar esti dublu prost !!! Mi`e sila sa ma injur cu unul ca tine, prea prost! ma injosesc daca te injur..mai esti si credincios, dar dinala prost, cu altar in masina si crucea la gat !

aura_iolanda, iar dai dovada de frustrare maxima si exagerezi in stilul tau!
te intereseaza ce este un boschetar ? daca e betiv sau daca i`a fost furata casa de catre camatari, daca a ramas pe drumuri datorita sistemului si daca, l`a lasat familia ? nu ! nu te intereseaza asta ! cum nu te intereseaza nici daca scumpii patrupezi maidanezi au boli, daca te poti imbolnavi de la ei sau daca ramai fara o mana asa mai in gluma.Cuvintele mi le masor cand stiu eu ca trebuie, iar orgoliul unui barbat nu sta in a jigni o femeie, ca poti face o femei sa planga spunandu`i ca e grasa si asta nu`i jignire. ai luat poza prea personal, esti prea serioasa, fata ! Tu lasa apropo`urile alea cu "ai sentimente deci existi deci esti om" ca sentimentele nu stau in mila unui caine si noi astia...care nu iubim cainii de pe strada ne simtim jigniti, stii ce zic ? Parnaie ?dai exemple total aiurea pentru un subiect total altel!
Deviezi mult de la subiect, ne intelegi total aiurea si n`am chef sa`ti luminez eu mintea.ramai cu mentalitatea ta retardata, cu sentimentele tale pentru caini, sentimentele care exista si deci esti om! Vorbim peste cativa ani, cand sentimentele tale vor capta altceva, nu cainii maidanezi.
robbiex2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif