Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 21 Nov 2011, 18:32   #886
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
klaudya, acasa mincam mujdei sanatos, cu usturoi, ulei de masline, sare, eventual putin mustar, care frecat era alb-alb si foarte fin, dar eu n-am avut niciodata rabdare sa fac asa ceva. Il fac supersimplu cu maioneza si usturoi si am incercat si cu smintina, dar nu-mi place la fel de mult. Usturoiul il dau pe razatoare, asa iese mai fin si cu ocazia respectiva mi-am mai cumparat o jucarie, pentru ca am o razatoare speciala pentru asta . Oricum, sfat: cind gatiti cu usturoi, fie ca-l tocati marunt, fie ca-l dati pe razatoare, lasati-l 5-10 minute sa stea dupa ce l-ati tocat, asa i se accentueaza proprietatile benefice (si parfumati si bucataria ), apoi adaugati-l in mincare. La fel si la ceapa, fac parte din aceeasi familie, de sulfuroase.
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif