Iar incepem cu caltabosii?!
Clar l-am vazut in CSL! Am depus si marturie scrisa pe undeva despre asta. Dar: (trecand pe langa faptul ca era photoshopat acolo ) e drept, tipul are pachetele bine cristalizate, insa nu are masa. Asa-mi pare mie. Compara-l cu Bruce Wayne-ul luI Bale sau cu Jason Bourne-ul lui Damon, sau cu Bond-ul lui Craig. Gosling e inca necopt pe langa astia, inca un pustan.
Cat despre acting, nu l-am vazut in "Lars", dar ce-mi place mult aici e taciturnitatea aia extrema si vizavi de faptul ca are coaie, tot din asta reiese din pdv-ul meu si nu la scenele in care... e lasat sa fie-n largul lui

(in speta liftul), daca tu pe-astea le-ai avut in vedere. Eu ma gandesc mai repede la cea in care face cunostina cu personajul lui Brooks, cea in care face cunostinta cu barbaxo lui Carey si acesta il suspecteaza sa nu cumva sa-si facut damnlaua cu muierea lui si se da de ceasul mortii sa-l intimideze, insa driver-ul afiseaza un calm infinit si chiar si un rictus dispretuitor. Acolo-mi place mie cel mai mult.