Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 18 Nov 2011, 19:26   #867
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

cum n-am mai gatit de-o saptamana si n-am dat stomacului sa mistuie aproape nimic de vreo trei zile,mi-am zis ca e cazul sa redresez de urgenta situatia, fiindca deja ma cam lua ameteala..
asadar, am apelat iar la imaginatie, pentru o combinatie simpla si delicioasa de mai multe retete, inventie personala, preparandu-mi astfel ceva rapid, cu care sa potolesc racnetele de foame ale aparatului meu digestiv.ca de obicei in ultima vreme, m-am bazat pe resturile de legume aproape stafidite, gasite prin frigider,dar n-a contat,ca uite ce-a iesit: o minunatie de mancarica pe care am avut onoarea s-o savurez indelung.nici macar nu m-am mai obosit sa murdaresc o farfurie, am ciugulit direct din tigaie.
IMG_5486.JPG
vinete si ardei copti pe gratar (stiti voi care!!!!)
IMG_5484.JPG
doua fileuri de piept de pui calite usor cu o ceapa mica si un morcovas...
IMG_5490.JPG
am adaugat legumele coapte+o rosie taiata rodele subtiri+o cescuta de suc de rosii...
si...finalul dupa 15 minute de stat pe ochiul plitei la foc modetat, pana a scazut putin sosul...
IMG_5491.JPG
IMG_5496.JPG
P.S.: @anaemona, clatita ta e cu "vino-ncoa". recunosc, somonul acela e ingredientul surpriza si ai avut o idee excelenta adaugandu-l acolo.
in plus, mi-ai facut pofta si mie de clatite. clasice.cu gem facut de mine asta-vara. poate chiar am sa ma rasfat si eu maine, ca-n seara asta m-am cam saturat...

Last edited by rvn : 18 Nov 2011 at 19:31.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif