View Single Post
Old 17 Nov 2011, 19:03   #995
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by bremen1980:
Ce mai citeste Gigea :

Nabokov ''Invitatie la esafod'' - face ce face Nabokov si strecoara peste tot nimfete .In acest roman chiar in celula unui condamnat la moarte . De data asta insa pustoaica doar trece prin cadru problema principala fiind capul Cincinnatus care sta sa cada pe butucul calaului.

Thomas Mann ''Muntele vrajit ''.Am gasit cele trei volume intrun anticariat la Universitate dar cind sa ma apuc de lectura am vazut ca primele 15 pagini lipseau din primul volum . Deci de aia costau toate doar 5 lei ?? Am reusit sa citesc intr-o librarie paginile care-mi lipseau si sper sa ma bucur de restul cartii la mine pe fotel .

aah, MV... prima sau a doua carte pe care n-am reusit s-o termin in ultima bucata buna de ani. Am abandonat-o pe dupa vo 4-500 de pagini. Frazeologia aia insipida, pedanta si butucanoasa tipic nemteasca, si cu continutul umflat pana la refuz cu filozofeala, mi-au taiat tot cheful la un moment dat. Interesant ca intr-un timp chiar imi placuse Thomas Mann. Doktor Fustus mi se paruse o capodopera absoluta. Dar apoi l-am intalnit pe Nabokov. Care-l detesta pe Mann. Si m-a contaminat si pe mine...

Originally Posted by miercuri:
I know some crazy Pynchon fanatics

Cartarescu?

Last edited by Federico : 17 Nov 2011 at 19:06.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif