Originally Posted by bremen1980:
Ce mai citeste Gigea :
Nabokov '' Invitatie la esafod'' - face ce face Nabokov si strecoara peste tot nimfete .In acest roman chiar in celula unui condamnat la moarte . De data asta insa pustoaica doar trece prin cadru problema principala fiind capul Cincinnatus care sta sa cada pe butucul calaului.
Thomas Mann ' 'Muntele vrajit ''.Am gasit cele trei volume intrun anticariat la Universitate dar cind sa ma apuc de lectura am vazut ca primele 15 pagini lipseau din primul volum  . Deci de aia costau toate doar 5 lei  ?? Am reusit sa citesc intr-o librarie paginile care-mi lipseau si sper sa ma bucur de restul cartii la mine pe fotel .
|
aah, MV... prima sau a doua carte pe care n-am reusit s-o termin in ultima bucata buna de ani. Am abandonat-o pe dupa vo 4-500 de pagini. Frazeologia aia insipida, pedanta si butucanoasa tipic nemteasca, si cu continutul umflat pana la refuz cu filozofeala, mi-au taiat tot cheful la un moment dat. Interesant ca intr-un timp chiar imi placuse Thomas Mann. Doktor Fustus mi se paruse o capodopera absoluta. Dar apoi l-am intalnit pe Nabokov. Care-l detesta pe Mann. Si m-a contaminat si pe mine...
Originally Posted by miercuri:
I know some crazy Pynchon fanatics
|
Cartarescu?