View Single Post
Old 17 Nov 2011, 18:28   #2050
bremen1980
Guru

bremen1980

Vad ca in ultimele saptamani s-au umplut ziarele de articole cu profesori combinati cu diverse eleve . Se pare ca hormonii ies invingatori in lupta cu ratiunea .Trag toti traditionalele semnale de alarma (sau de frina) si se revolta pe ''cadrele'' libidinoase. Fara sa iau apararea unor asemenea indivizi pot spune ca partial ii inteleg .Acum vreo 3 zile eram in tramvai dimineata si ma duceam la munca .Linga mine niste tipe pe la 18-19 ani sporovaiau de zor .Dupa citeva statii mai urca alte doua creaturi care se cunoasteau cu vecinele mele de tramvai.Pupaturi ,imbratisari si birfa la greu.
Din una-n alta aflu ca de fapt tipele (studente dupa mintea mea) erau eleve in clasa a noua .Povesteau de repartizarea facuta de calculator ,de examenul de capacitate ,de colegii de generala ,de noii colegi de liceu,de balul mormolocilor . Bai frate ce maninca copiii astia de arata asa la virsta lor .Aveam si eu citiva colegi barbosi in clasa a noua dar parca fetele astea au ars toate etapele intre copilarie si maturitate. L-am inteles in sfirsit pe Polanski.
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif