Thread: e de rau
View Single Post
Old 16 Nov 2011, 19:47   #24
SaberRider
Junior

SaberRider

Quote:
"ARTA" iti spune ceva? Aceasta este noua inclinatie a cinematografiei romanesti, o cinematografie care nu vrea sa supravietuiasca din filme pentru public, ci din "mila" celor de la CNC (bani din taxe si impozite).

Din punctul de vedere al publicului - cinematografia romaneasca merge intr-o directie proasta.
Din punctul de vedere al "CRITICILOR"- ..................... ii las pe ei sa te lumineze.

Din pacate criticii pot disparea oricand din industie si aceasta poate sa prospere. Publicul daca dispare cu siguranta industria nu prospera.

Iar asta "ca noi facem arta" e penibila si nici macar adevarata. Romanii nu au ales sa faca arta, ci pur si simplu nu sunt in stare sa faca ceva comercial de succes.

Tin minte anul trecut, sau cand a fost "Ho Ho Ho", am vazut trailerul si m-am bucurat ca am facut si noi o comedie standard, comerciala, care e posibil sa placa la public. Dar de unde, filmul a fost un dezastru.

Si macar regizorii sa stabileasca o treaba, vor sa aiba succes sau doar sa faca filme pentru ca e o diferenta.

90% din oameni se plangeau de transformers 3 si cu toate astea filmul a rupt la incasari. De ce? Ca americanii stiu de puterea marketingului. De avatar stiau si bunicile. De filmele romanesti cred ca nu stiu nici prietenii regizorilor.

Suntem departe de orice.

Last edited by SaberRider : 16 Nov 2011 at 19:50.
SaberRider is offline   Reply With Quote sendpm.gif