Thread: Bancuri
View Single Post
Old 14 Nov 2011, 10:08   #1792
iiii
cu 4 de i

iiii

pfuuuuai... ce banc sorine... wow.

hai sa zic si eu banc....

Se face ca un evreu, polonez, stabilit in Telaviv, castiga la loto marele premiu, cateva miliarde de dolari americani....
Omul credincios din fire, ridica suma de bani si merge la rabin, sa ii vorbeasca. Ajunge la sinagoga, intra in biroul rabinului si ii zice :
-Rabi rabi, am castigat la loto , o suma imensa de bani , si ca sa arat poporului iudeu cat de credincios sunt, doresc sa ridic din banii mei, cea mai amre sinagoga, cum numai exista in luma aceasta...
Rabinul isi da aprobul incantat de initiativa omului, si dupa 3 ani, sinagoga era gata, imensa, lux, totul superb. In inspectie, rabinul si omul nostru care a dat banii.... se plimbau ei ce se plimbau prin sinagoga... rabinul foarte incantat ... pana cand... in mijlocul sinagogii... impozant... bustul lui Adolf Hitler... facut din aur! Rabinul paleste, face o criza de apoplexie, se trage de codite, de barba... incepe sa tine la finantator....

-OMULEEEEEEE, EL ( aratand spre bust ) A PERSECUTAT POPORUL IUDAIC . HOLOCAUST... LAGARE.....!!!!!!!!!!!
Omul care a finantat sinagoga, mirat... isi sufleca mana de la camasa, si ii spune pe un ton calm...
- Rabi rabi, dar el mi-a dat numerele norocoase!