a venit timpul sa va arat si rateurile mele culinare, nu numai reusitele, dar as vrea sa precizez ca greseala a fost una de "incepator". sunt curioasa daca cineva isi da seama care ar fi aceea. tot ce pot sa va mai spun este ca gustul umpluturii a fost exceptional...
IMG_5468.JPG
0.500kg de carne slaba de porc, tocata si calita pe foc cu 2 fire de ceapa verde si 2 catei de usturoi...
IMG_5471.JPG
ulterior, am adaugat o ceasca de suc de rosii, apoi, spre final 2 oua amestecate cu branza uscata pentru paste (daca n-aveti, puteti rade cascaval mai uscat)...
IMG_5472.JPG
cu aceasta compozitie am umplut tuburile de paste, dupa care le-am dat in custodie, cuptorului incins..
IMG_5474.JPG
si magnificul rezultat: in tava si....
IMG_5476.JPG
pe farfurie.
sunt delicioase cannellonni. data viitoare, voi avea grija sa-mi iasa perfect!