Soc, soc, soc, TML il pune la pamint pe Bergman

uite cum s-au eliminat amindoi regizorii pe care-i vedeam in finala, da asta e, nu cred sa se rasuceasca acolo unde sint
varu, am citit ca tu ai propus regizorul, dar nu stiu, prin film socant ma asteptam la cu totul altceva, adica filmul nu m-a socat chiar deloc, mai degraba ma socheaza ce a urmat filmului, adica toate aprecierile, premiile. Nu stiu daca e bine sau rau, dar in ziua de azi lumea vrea in fiecare zi ceva nou, vor sa cucereasca noi spatii, cosmos, etc, cind habar nu avem de ce-i in interiorul nostru, ce ne mentine in viata zi de zi. Pe mine ma intereseaza sa privesc in interior nu in exterior de-aia filmul asta a lui TML e fix zero pentru mine, pentru ca nu ma duce deloc acolo.
Originally Posted by varu:
Originally Posted by anaemona:
Am vazut eu ca unii iau comentariile mai personal, de-aia. Stiu sigur ca sint mai multi care au vazut deja filmul, n-am idee daca au fost chiar extaziati, dar am rabdare sa aflu.
|
Aici nu stiu daca te referi la mine, poti sa spui si la cine te referi ca nu se supara nimeni, eu unul Doamne fereste! sa ma supar pe tine, dimpotriva te respect si simpatizez ca pe o persoana cu o cultura cinematografica mai solida ca a mea. 
Dar da, eu l-am propus pe Tsai in turneu.
Eu pana acum am incercat sa comentez filmele, nu sa iau un film ca o vendeta personala cu alti forumisti.
Nicio secunda nu ma intereseaza treaba asta, mai ales ca habar nu am cine sunt oamenii din spatele userilor forumului.
|
Am stiut ca tu ai vazut filmul si am banuit ca si Liviu l-a vazut. Referitor la comentarii nu m-am referit la tine, poate am gresit cind am folosit pluralul.Twinsen mi s-a parut ca a luat niste comentarii la fime ca si cum ar fi fost la adresa lui, dar nu cred ca e cazul sa dezgropam subiectele si sa analizam.
Interesant ca libe si Win privesc fiecare in alt fel pepenele

pe mine nu m-a prins metafora, dar am si eu fructele mele, piersica si mango; i le datorez lui Seinfeld