Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 09 Nov 2011, 10:05   #847
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

a trecut demult faza "intrebatului pe cineva". si in ultima vreme n-am mai apelat la alte surse de inspiratie, gen "Practic in bucatarie" sau "Good food". de fapt, nici n-am prea facut-o deloc. am intr-adevar, cateva carti de bucate de dinainte de 89 si cand vreau sa-mi reimprospatez memoria cu anumite retete, sunt nevoita sa le rasfoiesc....
iar internetul...nu. cu parere de rau spun, dar din punctul meu de vedere, nu poate fi o sursa sigura. intr-adevar, pozele gasite acolo arata spectaculos, photoshopul profesionist isi face datoria, dar atat...in rest, e departe de a gasi retete simple, practice....de cele mai multe ori, nu gasesti in magazine cel putin unul dintre ingredientele necesare, iar prepararea dureaza pana se duce naibii si pofta de a manca...
combinatiile exotice care au aparut in ultima vreme, nu prea le agreez. nu sunt economice. risti sa arunci banii pe fereastra, daca gustul ingredientelor iti este strain...
asta nu inseamna ca nu sunt amatoare de a incerca lucruri noi. sunt, de ce nu, adepta inovatiilor, dar numai atunci cand stiu sigur, din experienta mea in ale bucataritului, ca acea combinatie noua este intr-adevar deosebita, depaseste clasicismul, ca sa zic asa, dar fara excentricitati care nu-si au rostul...

Last edited by rvn : 09 Nov 2011 at 12:43.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif