View Single Post
Old 08 Nov 2011, 12:36   #340
WildR0se
Senior

WildR0se

Nu sunt sigura daca postez in thread-ul corect... dar as vrea sa atrag atentia asupra unor amanunte din descrierea unuia dintre concursurile actuale... Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, nu tin sa fac pe desteapta, doar - fiind un sustinator al site-ului CineMagia si al seriei care face obiectul concursului - consider ca e importanta corectitudinea informatiilor...
La concursul "Cartea Iureşul săbiilor oferită de Editura Nemira", in prima parte a descrierii se mentioneaza: "[...] Seria este acătuită din şapte romane dintre care trei se află încă în stadiul de proiect (A Dance with Dragons, The Winds of Winter şi A Dream of Spring)." Precizarea ar fi ca, al cincilea volum al seriei, "A Dance with Dragons", a depasit "stadiul de proiect" si a fost publicat in luna iulie a acestui an (probabil urmeaza sa apara si tradus in romana la Nemira, sper eu cat de curand).
De asemenea, un mic update ar fi necesar si in paragraful urmator... "[...] drepturile cinematografice fiind deja achiziţionate de HBO, care intenţionează realizarea unui serial în scurt timp. " Banuiesc ca toata lumea stie ca primul volum al seriei, "Game of Thrones", a fost deja transpus in serial si difuzat de HBO la inceputul anului (sezonul 2 urmand sa apara in aprilie 2012).
Sper ca n-am deranjat pe nimeni cu aceste observatii...
WildR0se is offline   Reply With Quote sendpm.gif