View Single Post
Old 04 Nov 2011, 15:46   #13
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Windom:
Stai sa vezi A Man Escaped. Audiobook, frate.

Mai, pe bune acuma, imi scapa mie ceva sau cum? Ce-i cu tipul asta (Bresson) ? Mi-e greu sa cred ca e chiar atat de nesmtit sau... retardat (there, I said it ) pe cat il gasesc eu in legatura cu fetisul sau pt voice-over. Ce dracu' vrea sa transmita bagandu-ni-l in ochi cu atata impetuozitate? Ce-i asa interesant in asta?
Originally Posted by Windom:
Era o seceta cumplita. Pepenele, ca si castravetele, contine 99% apa. Crastavetele, un fruct decotiledonat, de culoare galben-verzui, din familia curcubitaceelor... In +, daca era pruna, satisfactia gagiului la inceput nu era garantata...
Da, ca pepenele-i un bun suplinitor de apa am priceput-o mintenas, ce mi-a fost mie greu sa cred e disponibilitatea oamenilor de a-l investi cu potential afectiv. Am inteles, oamenii aia sunt drenati de spirit pe dinauntru, da' chiar pana la a fetisiza un amarat de pepene (ce-i drept forma sa nu-i cu totul lipsita de conotatii erotice aducand un pic cu rotunjimile unui san sau a unei bupipci; iar rosul ala aprins al miezului poate trimite simbolic cu gandul la... la ce?... la Viu, la ia inandescenta vietii - de care personajele par golite pan' la fund) ). Cu tipa care "nastea" pe scari e chiar prea greu de luat "in serios"...

Originally Posted by dragonfly_drk:
Din câte am observat, recunosc, nu am reuşit încă să văd tot filmul (deh, mi s-a dat programul peste cap ) însă până în punctul în care am ajuns, pot spune că motivul pentru care au ales pepenii este pentru că se găsea pe toate gardurile şi era un fruct la îndemâna oricui.
Ah, deci n-are nimic special pepenele in afara de raspandirea sa ubicua. Deci putea fi orice alt lucru (sau orice alt fruct) care se gasea usor si din aubdenta, nu? Asta zici tu?
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif