deci...
trebuie sa recunosc ca ma bucura rezultatele de aseara... incep sa sper la primavara europeana, sa incep cu steluta... care a aratat alta fata in jocul de aseara, deschizand scorul si conducand apoi cu 2-0, si stau sa ma gandesc ca la meciul din jidania, daca steaua juca 11-11 , sigur nu se intampla nenorocirea aia. La pauza tabela aratand 2-2 am zis ca nu se poate termina asa... Dupa eliminarea lui Costea am zis OMFG!!! nu e de bine , dar , nesperat , taranoiu de Tanase da 2 goluri si inchide tabela. Trebuie sa mentionez , ca ultiimul gol a fost superb!!!!
Hai sa trec si la Vaslui, care la Piatra Neamt , a dat nas in nas cu un Sporting deja calificat, dupa 3 victorii deja....si vad un Vaslui montat, foarte bine organizat, deschizand scoru, prin reusita lui Zmeu, nu spectaculoasa dar necesara, pentru obtinerea celor 3 puncte. Tin sa mentionez ca scorul de la meciul tur din Lisabona , nu cred ca era in favoarea celor de la Sporting , daca Vasluiu juca in 11, rezultatul putea fi altul... Oricum ma bucur pentru Vaslui, au picat in cea mai grea grupa, cu cele mai putine sanse de mers mai departe in primavara europeana, si acum au sanse destul de importante sa mearga mai departe....
Si la rusinea rusinilor, nesimtirea nesimtirilor... Rapid a luat iar bataie de la amaratii aia de la LEgia, echipa subestimata de rapidisti, dar uite ca au pierdut si in tur si in retur. si acum rapid nu prea mai are sanse de calificare. Gafa lui Alexa i-a costat definitiv, rusine sa le fie ca se afla acolo. Imi amintesc cum toata lumea zicea ca Rapidul are sanse, dupa victoria cu jidanii lor, din prima etapa.. dar apoi a urmat nesimtirea , 3 meciuri 3 infrangeri, si sper ca sirul de infrangeri sa continue si sa nu mai aiba pretentii de cupe europene.
Acum ca sa pun gaz pe foc, nu pot sa nu mentionez...
Vorskla Poltava, dupa 4 meciuri are 1 egal si 3 infrangeri. Asta e marea echipa ucrainiana care a eliminat pe "liderul" Ligii 1