Originally Posted by Chambord:
Si mie mi-e imposibil sa iau in serios ce zici tu
Stii cine si cum voteaza pt Balonul de Aur ? Dintre toate premiile cu juriu care se acorda pe planeta asta, in orice domeniu, asta are cel mai echitabil si mai bine pus la punct sistem. Asa ca, daca ai tu o problema cu Messi e una si faptul ca el e cel mai bun fotbalist din lume e alta.
|
Eu nu am nici o problema cu Messi,ba chiar imi place dar faptul ca Sneijder n-a luat balonul de aur anul trecut da dovada ca FIFA se bazeaza pe alte criterii decat cele pur sportive.Chiar sunt curios de ce ti-e imposibil sa iei in serios ce am scris mai sus.Ti se par corecte nominalizarile de anul asta?Pe langa faptul ca Messi e cel mai bun jucator din lume tine minte ca straluceste si datorita stilului de joc si cel mai important datorita coechipierilor iar lucrul asta se vede la nationala unde anul trecut la Cupa Mondiala nu a facut nimic.O sa fie greu de acum incolo ca un jucator sa mai castige balonul de aur atata timp cat Messi,Ronaldo,Xavi,Iniesta etc,o sa joace in continuare fotbal si nu e neaparat datorita faptului ca sunt ei foarte buni ci datorita faptului ca au devenit branduri iar brandurile se vand.