Nici pe mine nu m-a impresionat. Ciudatenia pe care insista varu reuseste sa-ti hraneasca interesul rapid, la un nivel superficial, insa tot ea iti obstructioneaza implicarea si, deci, satisfactia. Personajele-s prea ciudate ca sa le cred si ca sa-mi pese de ele. Scene precum menajatroaul la care participa si o juma de pepene, cea cu tipa care simuleaza nasterea pe scari (tot cu ajutorul pepenelui), finalul… mi se par cam trase de par.
Originally Posted by anaemona:
Mi-au placut scenele muzicale, dar ce folos, puteam sa vad doar clipurile respective, n-am inteles rostul lor in contextul filmului.
|
Am citit undeva ca trebuiau sa evidentieze prin efervescenta lor "vivida" asepsia emotionala generala a filmului si monotonia aia saharica. Toata treaba cu deficitul de apa cica e o metafora pt setea de iubire a personajelor. Filmul ca intreg se vrea a fi un "studiu" asupra alienarii si insingurarii (pe Windom sigur o sa-l dea pe spate daca el gasise asta inca din Dragon Inn

).
PS: anaemona, dream on... tu suferi de incapabilitate cronica de a supara sau enerva pe cineva